Kérjük, jelentkezzen be!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jelen menüponthoz tartozó tartalmak csak előzetesen jóváhagyott regisztráció után tekinthetőek meg.

Ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük, jelentkezzen be!

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztrációját gyorsan és könnyedén elvégezheti, néhány egyszerű adat megadásával. Regisztráció esetén hozzájuthat kiegészítő anyagainkhoz, AMC termékvideóinkhoz, hasznos dokumentációinkhoz is.

Elfelejtett jelszó

Írja be e-mail címét az alábbi mezőbe. Perceken belül elküldjük Önnek új jelszavát, amellyel ismét bejelentkezhet az oldalra.

Néhány vitathatatlan érv az INIM mellett

Az Inim másként gondolkodik a riasztókról. Rendszerei okosrendszerek ami annyit jelent, hogy azok házautomatikaként is működnek. Kellemeset a hasznossal: megbízható védelem és automatizált otthon. Az Inim riasztórendszerek minden olyan funkciót tartalmaznak, amivel egy hagyományos riasztó is rendelkezik, viszont azoknál jóval nagyobb a tudásuk. Segítségükkel mobilról vezérelhetjük fűtés-hűtésrendszerünket, mozgathatjuk a redőnyt, garázskaput, időzíthetjük a világításrendszert, stb. Néhány mozdulattal irányítani tudjuk házunkat, amivel egyszerűbbé válnak mindennapjaink. A rendszer használatát még inkább megkönnyíti az Inim ingyenes felhőszolgáltatása, az Inim Cloud.

Szakemberként miért válaszd az Inim felhőszolgáltatást?
  • Ingyenes, nem kerül semmibe
  • Bárhonnan és bármikor elérhető
  • Nem kell telepíteni semmit
  • Minden ügyfél adat egy helyen megtalálható és kezelhető

Miért ajánld partnereidnek, ügyfeleidnek az Inim rendszereket?
  • Felhasználóbarát rendszerről van szó
  • Könnyen átlátható és egyszerű kezelés
  • Gyerekek vagy idősebbek is átlátják a rendszert, a logikus menüsor és nagy-ikonos LCD kezelőknek köszönhetően
  • Minden Inim termék az olasz tervezők védjegyét viseli: letisztult modern kialakítás, amely bármilyen lakókörnyezetbe beleillik.

Újdonságok

Inim épületautomatizálás. SmartLiving intelligens megoldások.

Riasztó- és kamerarendszer telepítőként egyre több olyan ügyféllel találkozhatunk, akik nem is tudják, mennyi további hasznos szolgáltatást lehetne még kihozni viszonylag alacsony ráfordítással a leendő vagy meglévő Inim – SmartLiving riasztórendszerükből.

2019.03.14.