Üzletek és irodák védelme

 

Az üzletek biztonságánál az elsődleges szempont, az értékek védelme. Így a riasztórendszerünkhöz a mozgásérzékelők és a nyitásérzékelők mellett, füstérzékelőket is alkalmazhatunk. A nagyobb értékeknél, ha széfet vagy páncélszekrényt használunk, akkor megfelelő érzékelőkkel, ezt is beintegrálhatjuk a rendszerbe.

 

 

Fontos az üzletek biztonságánál, betörés esetén a kommunikáció. Ez történhet a távfelügyelet felé, mobiltelefonra applikációval, és mobiltelefonra hívással vagy SMS értesítéssel. Távolról a rendszer akár GPRS-en vagy LAN-on keresztül is ellenőrizhető. Az AMC rendszerek ingyenes applikációja megmutatja a riasztórendszerünknek a státuszát, hogy aktív vagy hatástalanított állapotban van-e, és természetesen azt is, ha a helyiségekben tartózkodik valaki. Természetesen távolról a rendszer ki-és bekapcsolható. Olyan rendszerről van szó, amely magas biztonságú, felhőalapú kommunikációt tesz lehetővé, így illetéktelen nem tud hozzáférni a rendszerünkhöz.

A beléptetésnél az is megoldható, hogy akár az applikáción keresztül a helyiségek mágneszárát is vezéreljük, így beengedhetünk bárkit az adott területre.

Az Inim riasztórendszerek csak LCD vagy érintőképernyős kezelővel kerülnek forgalomba, így bármilyen eseményt, hibát, vagy akár nyitott zónát azonnal egyértelműen le tudunk olvasni. Így bárki könnyen tudja használni a rendszert.

 

Legfrissebb híreink

Alien - a kezelő, amire a piac már régóta várt

Az Alien az egyszerűség és a könnyen érthetőség oltárán született, hiszen e két dolog mindig jelen van a telepítők és a végfelhasználók igényei között.

Itt az Inim új távirányítója!

Ismerje meg az Inim Pebble távvezérlő családot.

INIM Prime

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő, kimondott vagy kimondatlan mondatok ezek olyan személyektől, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen, vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni.