Hírek

Itt az Inim új távirányítója!

Bemutatjuk az Inim Pebble távvezérlő családot.

INIM Prime

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő, kimondott vagy kimondatlan mondatok ezek olyan személyektől, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen, vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni.

Az új INIM Previdia Compact tűzjelző központ

Az új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjai,  kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival.

Inim felhő szolgáltatás

Az Inim felhő ingyenes és felhasználóbarát!

Főnökként is hasznos az Inim!

Az alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozók jól tudják, hogy a nem befolyt nyereség az veszteség.

Panzió menedzsment Inim központtal

Egyszerű és nagyszerű megoldások az Inimmel.

Az INIM rádiós rendszere - SOL

Nyár. Mindenki utazik, utazna valahová… Pihenne, kikapcsolódna, de az ördög nem alszik, pláne nem azok, akik ellen a vagyonvédelemi szakma próbál nap, mint nap egy lépéssel előrébb járni.

INIM - Bűvös mágia?

Az INIMAGIC nem más, mint az INIM gyár közel komplett eszközparkja – a zsebében!

INIM SmartLiving felhőszolgáltatás

Rohanás… kapkodás…! Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Dilemmák… Ismerősen csengő kimondott vagy kimondatlan mondatok olyan személyeknek, akik a mindennapjaik során valamilyen vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni az életvitelükben...

Új Inim riasztórendszer

Ellátogattunk az Inim gyárba, hogy saját szemünkkel is láthassuk hogyan készülnek el a termékek. A gyárban azt tapasztaltuk, hogy minden folyamat rendkívül magas minőségben zajlik.

Inim épületautomatizálás. SmartLiving intelligens megoldások.

Inim épületautomatizálás. SmartLiving intelligens megoldások. Riasztó- és kamerarendszer telepítőként egyre több olyan ügyféllel találkozhatunk, akik nem is tudják, mennyi további hasznos szolgáltatást lehetne még kihozni viszonylag alacson