INIM SmartLiving felhőszolgáltatás

 

És, ha ez stabilan működik és kényelemmel is jár, ráadásul ingyenes, akkor miért ne!?

 


Itt jön a képbe, több termékvonala közül, az INIM gyár SmartLiving központjai által nyújtott ingyenes felhőszolgáltatása! A SmartLiving márkanév mára már egy befutott termékcsaládot jelöl. Nem egyszerűen riasztórendszer, hanem, mint ahogyan a neve is mutatja, a riasztó funkcióktól teljesen függetlenül is, számos hasznos funkciót kínál a helyszínen ugyanúgy, mint GSM vagy a LAN/S vagy LAN/G hálózati kártyáikon keresztül is. Az INIM fejlesztőmérnök csapata közel 15 év fejlesztésével jutott el oda, ahol ma áll. Nem kis szerepe van ebben az állhatatos telepítőknek, akik nem sajnálva az időt és fáradságot a gyárnak visszajeleztek kéréseikkel, ötleteikkel és a telepítés során tapasztaltakkal.

Az INIM ingyenes felhőszolgáltatása magyar nyelven a kényelmes életvitelt segíti. A szolgáltatás által egy rendszer elérhetővé válik internetes felületen a telepítőnek a SmartLeague programon keresztül vagy az Ügyfélnek böngészőkön vagy az okos telefonok áruházából letölthető AlienMobile+ alkalmazáson keresztül. A felhőszolgáltatás használatához egy SmartLiving központnak kétféle út áll a rendelkezésre: a Nexus/G modulon keresztül, a SIM kártyához tartozó internet csomagot használva vagy a vezetékesen beköthető LAN/SI vagy LAN/G kártyákkal. Érdemes tudni, hogy a két lan kártya közül a G sokkal interaktívabb és többlet tudással rendelkező eszköz, bár ez a Felhő szolgáltatás nyújtotta lehetőségek tárházát nem befolyásolja.


 

Az Ügyfél a Felhőszolgáltatás használatával folyamatosan kapcsolatban áll a rendszerével, cselekedhet, parancsokat adhat interneten vagy az okos telefonja szoftverén keresztül. Gyorsan, egyszerűen, mégis biztonsággal kezelheti a rendszerét távolról ugyanúgy, mint, ha otthon lenne! Reléket, mágnes szelepeket, lámpákat, hang- és fényjelzőket, de egyéb vezérlő, jelző, villogó berendezéseket kapcsolhat, esetleg szabályozhat (Dimmer funkció)! A vezérlések végrehajtásáról, az érzékelők vagy akár a beépített kezelőegység termosztátjának hőmérséklet állapotáról is információt kaphat, böngészhet a rendszerrel történt korábbi események között, láthatja az esetlegesen felmerülő hibákat! Döntéseket hozhat az értesítések szükségességéről és akár több e-mail címmel is megoszthatja!

Megjelenés kezdete: 2018.03.09.

Legolvasottabb híreink

Itt az Inim új távirányítója!

Bemutatjuk az Inim Pebble távvezérlő családot.

INIM Prime

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő, kimondott vagy kimondatlan mondatok ezek olyan személyektől, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen, vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni.

Az új INIM Previdia Compact tűzjelző központ

Az új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjai,  kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival.