INIM Prime

 

Ezért a kapcsolat minden téren fontos számukra! Az INIM PRIME rendszere biztonságos megoldást nyújt ebben, ezért is létezik! Természetes, ha ez stabilan működik és kényelemmel is jár, ráadásul, az ezzel járó szolgáltatások nagy része ingyenes, akkor miért ne!?

Egy Intelligens rendszer kialakításának lehetőségét és a széleskörű alkalmazhatóság tárházát az INIM 3 vadiúj központpanellel kínálja. Nem kellett elaprózni a megannyi variálhatóságot és lehetőséget, szabadon szárnyalhat a fantázia! A PRIME rendszerek mindegyike LAN-os elérhetőséggel, micro-USB portos, és már gyárilag tápegységgel ellátva, fém központ dobozban van szerelve. Alaplapi szabotázskapcsolóval rendelkezik, így a központ kinyitás jelzése szintén megoldott dolog. Azonnal felszerelésre készen kapható a három központ típus: a PRIME-60S (PRIME-60L), PRIME-120L és a PRIME-240L. A rendszer hatalmas szerteágazó alkalmazási lehetőségei mindössze a 10 termináltól (az alaplapokon), egészen 240 terminálig kiterjeszthető, ebbe beleértve a bemeneteket és a kimeneteket is. Mindezt 10, 20 és 30 területig csoportosíthatja.

 

 


Természetesen, a PRIME központpanel a rendszer központi eleme és „szíve”. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a helyes működést jelző LED-jei a panel közepe táján. Az OKOSOTTHON elképzeléshez különösen érdekes néhány olyan technikai megoldás, amiket az INIM saját világszabadalmaként védetett le:

Az INIM új generációs I-BUS technológiája a PRIME rendszer gerincét képezi. Az I-BUS három féle sebességgel képes rendkívül nagy sebességű jeltovábbításra, ezzel is páratlan ebben a piaci szegmensben. Az I-BUS igazi ereje abban rejlik, hogy lehetővé teszi a komplex topológiák kezelését, ugyanakkor a gyors adatátvitel mellett végponttól végpontig terjedő zajcsökkentett hangátvitelt biztosít, minden további vezeték nélkül. Ha egy adott kábelezési struktúra esetleg nem biztosítja az összes eszköz stabil elérését, akkor egy másik sebesség egyszerűen kiválasztható. A rendszer később is könnyen bővíthető a 6 féle kezelőegységgel, a két féle kulcs/kártya olvasóval (ezeknek 4 féle funkciót adhat), a Flex5 és Flex5/DAC bemeneti/kimeneti bővítővel. Ez utóbbi egy 5 kimenetes, kalapsínre szerelhető teljesítménykapcsoló és szabályzó (dimmelő) egység, amelyik 3 „villanyórát” is tartalmaz. Ezzel könnyedén megoldható bármilyen motoros vezérlés vagy fényerőszabályozási feladat. Bővíthető vezeték nélkül az Air2 868 MHz-es rádiós eszközcsaláddal, a Nexus/G és NEXUS/3G buszos GSM/GPRS átjelzővel, a határtalan kommunikációért. A busz szakaszok galvanikus elválasztására is gondolt a gyártó az IB200 izolátor családdal, ami között van olyan is, ami tápregenerátorral is ellátott és képes az elmenő résznek 1 A terhelhetőséget biztosítani a galvanikus leválasztás mellett, így nem kell egy újabb szünetmentes tápállomást is felszerelni egy kisebb bővítés miatt.

A FlexIO technológiának tulajdonítható a "terminálok" új koncepciója és szokatlan elnevezése is. Ez a koncepció forradalmasítja a bemenetek és a kimenetek értelmezését, jobban alkalmazható megközelítést biztosít a telepítő számára a rendszer testre szabásához. De ami még fontosabb, hogy az ügyfelek elképzelései maradéktalanul megvalósíthatók. Ez biztosítja többek között azt, hogy ha eddig fix ellenállás lezáráshoz volt szokva, felejtse el, mert mostantól 20 kOhm-ig szabadon beállítható lehet bármelyik terminál, ahogyan tetszik, vagy a helyszíni lehetőség adja (nem biztos, hogy kell/tud ellenállást cserélni egy átépített rendszerben)!

Az Easy4U technológia alkalmazása a telepítőket és a végfelhasználókat egyaránt egy egyszerű, mégis hatékony használat előnyeivel szolgálja ki. Az érintős (kapacitív képernyőjű) kezelőkön vagy a Web felületen a "parancsikonok" innovatív koncepciója megkönnyíti a rendszer szabályozását és nagyban leegyszerűsíti a rendszer kezelését. Előre megszerkeszthetően, egy vagy több képernyőfelületen helyezhet el minden fontos gombot vagy lapozással akár több ilyen felület is könnyedén kialakítható.

Próbálja ki Ön is és fedezze fel a benne rejlő OKOS lehetőségeket!

 

 

www.securifocus.com

Megjelenés kezdete: 2019.11.19.

Legolvasottabb híreink

Inim Previdia – biztonsági megoldások minden méretű és célú alkalmazáshoz

A HorNet+ technológiának köszönhetően a Previdia család összes tűzjelző központja egyetlen rendszerben összekapcsolható, ami azt jelenti, hogy a hagyományos és a címezhető paneleket is egy hálózatba köthetjük.

Fényerő szabályozás Inim riasztóról

A fényviszonyoknak megfelelően szabályozható a helyiség világítása az Inim Flex5S/U normál I-BUS-os bővítő moduljával. A 0-100% közötti fényerőszabályzás kezelőegységről és mobil applikációból is vezérelhető. Mindezt úgy, hogy a modul alapfunkcióként rendelkezik két (T4 és T5 csatlakozó pontokon) 0-10V-ig dimmelhető kimenettel.

Previdia Micro – innovatív hagyományos tűzjelző központ az Inimtől

Innovatív megoldás a Previdia címezhető rendszerekkel hálózatba köthető hagyományos tűzjelző, stabil oltó- vagy gázriasztó rendszerekhez