Inim felhő szolgáltatás

 

Mind a felhasználó, mind a telepítő kényelmét szolgálja a költségmentes Inim felhő szolgáltatása. A mai világban alapvető igény, hogy mindenki "online" legyen. Lássunk néhány kezelőbarát, díjmentes funkcióját az Inim felhőnek :A tulajdonos azonnal értesítést kap e-mail vagy push-up formájában mobiltelefonjára (internet alapon), arról, hogy ki élesítette vagy hatástalanította rendszerét, vagy arról, hogy melyik zóna riasztott. Illetve bármely hibáról amely fellépett, legyen az áramszünet vagy internet kapcsolat megszűnés.

 


A milánói szerverparkban üzemelő InimCloud szerver folyamatosan figyeli a rendszerek elérhetőségét.A trendi felhasználó okostelefonjáról vagy bármely internetböngészőn keresztül beállíthatja a kívánt otthoni hőmérsékletet, a világításokat, vagy kapcsolhatja könnyedén az öntözőt, kaput vagy bármit, amit szeretne.


A felhő szolgáltatás használata a telepítőknek is tartogat kényelmi funkciókat, hiszen az InimTech Security alkalmazás épp nekik lett kifejlesztve.
Az applikáció segítségével az összes Felhő-s rendszeréről sok hasznos információt kap, többek között a riasztási ás szabotázs eseményekről,
a rendszer elemeinek fw. verzióiról, hibákról, a helyszín térképen való helyzetéről, a karbantartási időpontokról, stb.

Ezen információkat egy internet böngészőn keresztül is megkaphat, az Inimcloud.com oldalra bejelentkezve.Sőt! A telepítő az Inim felhőbe regisztrált e-mail címével és jelszavával a SmartLeague szoftverben bejelentkezve, közvetlenül is programozhatja InimCloud-os ügyfeleit.

Ráadásul, külön öröm sok telepítő számára, hogy az Inim felhő működéséhez, nincs szükség sem router jelszavakra, sem port átirányításokra.

Megjelenés kezdete: 2019.10.15.

Legolvasottabb híreink

Itt az Inim új távirányítója!

Bemutatjuk az Inim Pebble távvezérlő családot.

INIM Prime

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő, kimondott vagy kimondatlan mondatok ezek olyan személyektől, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen, vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni.

Az új INIM Previdia Compact tűzjelző központ

Az új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjai,  kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival.