Főnökként is hasznos az Inim!

 


Üzlethelyiség, kifőzde, telemarketing, vagy bármely közvetlen ügyfelekkel való üzletelés elengedhetetlen feltétele az alkalmazott pontos ottléte.Ha már riasztórendszer igénnyel megkeresi Önt egy üzlet tulajdonos, akkor egy Inim központ felszerelése esetén azt a szolgáltatást is felajánlhatja a tulajdonosnak, hogy napi szinten értesülhet bármely alkalmazottjának esetleges késéseiről.

 

 

Ehhez csupán arra lesz szükség, hogy minden alkalmazottnak legyen saját belépési kódja, vagy proximity kártyája. Be kell állítani továbbá egy intervallum figyelést és felszerelni a bejárati ajtó mellé egy proximity-s kezelőt vagy külön proximty kártyaolvasót, melyet az alkalmazottaknak minden érkezéskor és távozáskor használniuk kell.


A rendszer figyeli a kártyák lehúzási idejét/kódok beütését, naplózva azok pontos idejét. Amennyiben ez a művelet később történik meg reggel a megérkezéskor vagy korábban a távozáskor, akkor a tulajdonos azonnali értesítést kap az adott kolléga nevéről akár SMS-ben, akár email-ben.

Megjelenés kezdete: 2019.10.11.

Legolvasottabb híreink

Itt az Inim új távirányítója!

Bemutatjuk az Inim Pebble távvezérlő családot.

INIM Prime

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő, kimondott vagy kimondatlan mondatok ezek olyan személyektől, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen, vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni.

Az új INIM Previdia Compact tűzjelző központ

Az új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjai,  kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival.