Főnökként is hasznos az Inim!

 


Üzlethelyiség, kifőzde, telemarketing, vagy bármely közvetlen ügyfelekkel való üzletelés elengedhetetlen feltétele az alkalmazott pontos ottléte.Ha már riasztórendszer igénnyel megkeresi Önt egy üzlet tulajdonos, akkor egy Inim központ felszerelése esetén azt a szolgáltatást is felajánlhatja a tulajdonosnak, hogy napi szinten értesülhet bármely alkalmazottjának esetleges késéseiről.

 

 

Ehhez csupán arra lesz szükség, hogy minden alkalmazottnak legyen saját belépési kódja, vagy proximity kártyája. Be kell állítani továbbá egy intervallum figyelést és felszerelni a bejárati ajtó mellé egy proximity-s kezelőt vagy külön proximty kártyaolvasót, melyet az alkalmazottaknak minden érkezéskor és távozáskor használniuk kell.


A rendszer figyeli a kártyák lehúzási idejét/kódok beütését, naplózva azok pontos idejét. Amennyiben ez a művelet később történik meg reggel a megérkezéskor vagy korábban a távozáskor, akkor a tulajdonos azonnali értesítést kap az adott kolléga nevéről akár SMS-ben, akár email-ben.

Megjelenés kezdete: 2019.10.11.

Legolvasottabb híreink

Inim Previdia – biztonsági megoldások minden méretű és célú alkalmazáshoz

A HorNet+ technológiának köszönhetően a Previdia család összes tűzjelző központja egyetlen rendszerben összekapcsolható, ami azt jelenti, hogy a hagyományos és a címezhető paneleket is egy hálózatba köthetjük.

Fényerő szabályozás Inim riasztóról

A fényviszonyoknak megfelelően szabályozható a helyiség világítása az Inim Flex5S/U normál I-BUS-os bővítő moduljával. A 0-100% közötti fényerőszabályzás kezelőegységről és mobil applikációból is vezérelhető. Mindezt úgy, hogy a modul alapfunkcióként rendelkezik két (T4 és T5 csatlakozó pontokon) 0-10V-ig dimmelhető kimenettel.

Previdia Micro – innovatív hagyományos tűzjelző központ az Inimtől

Innovatív megoldás a Previdia címezhető rendszerekkel hálózatba köthető hagyományos tűzjelző, stabil oltó- vagy gázriasztó rendszerekhez