Az INIM rádiós rendszere - SOL

 

A SOL az INIM gyár legújabb és legmodernebb fejlesztése. A három központ típusának, -S, -G és -P közös pontja a gyors telepíthetőség és egyszerű beállítás. Lényegében egy 30 rádiós érzékelőig bővíthető, 5 területre osztható, beépített kulcs/kártya olvasós, szirénás, előlapba tervezett kezelőegységes (csak a G – LCD és a P – érintőképernyős változatoknál) akkumulátoros és modulárisan bővíthető riasztórendszer családról van szó. Aki már találkozott INIM-mel, az tudja, hogy nem csak azt kapja, amire készült! Ez a SOL esetében sincs másként, használható kisebb beléptetőnek, épület-okosításhoz, kimenetek vezérléséhez, a fantáziára van bízva! Kezelhető a jelenleg ismert összes formában, kezelőegységről, kulcs/kártyáról, telefonról, internetről, alkalmazásból vagy távadóval is. Kommunikálhat szintén az összes ismert formában és formátumban. A SOL-S egy letisztult, egyszerű központ, beépített proxy által biztosít azonnali kezelési lehetőséget.

 

A SOL-G ennél már több, az ARIA_HG kezelőegység tudása is beépítésre került az előlapra, ahol például, a pixelenként szerkeszthető grafikákkal egyszerűen adhat meg funkciókat, esetleg a termosztátot felhasználhatja hőmérséklet függő vezérlésekhez. A harmadik, SOL-P változatban ezeken túlmenően az előlapra egy 4,3”-os érintőképernyő kapott helyet, így a sok színes grafikákkal teljesen kiszerkesztett ábrák és felületek tehetik komfortosabbá a tulajdonos életét.

Az egyszerű programozásához jószerivel csak az okos telefonra/tabletre feltelepített InimTech Security program kell, amivel a regisztrált telepítő a termékek QR kódjai segítségével pillanatok alatt elvégezhet minden tanítást és beállítást. A programozás soros porton már a múlté, ezért használható hozzá IP alappal (WIFI-vel is!) a laptop vagy egy PC is a hozzá illő SOL-STUDIO programmal.

Mivel rádiós rendszer, a kettő vezetékes eszközökhöz használható terminálja mellett (ezek lehetnek bemenetek – mindenféle ismert ellenállás lezárásokkal vagy kimenetek is) az INIM gyár teljes vezeték nélküli rádiós Air2 termékpalettáját támogatja. Az Air2 rendszerhez használható eszközök mindegyike a legmodernebb rádiótechnikai fejlesztésekkel rendelkezik, mind az energiafelhasználás, mind a szolgáltatások terén. A két irányú kommunikáció 868 MHz-en történik. Speciális kódolás technikával több csatornán is képes kommunikálni; a nagyon alacsony fogyasztású processzorok alkalmazása és az átlag három-öt éves elem élettartam, amit nem speciális elemek, hanem könnyen beszerezhető alkáli elemek biztosítanak. A legjobb lefedettség érdekében vezetékes buszon további Air2-BS200 rádiós modullal kiegészíthető. A vezeték nélküli termékpaletta eszközei az MC200, MC300 nyitás érzékelők, az XIR, XDT, DT beltéri vagy ODI, OTT, UT kültéri érzékelők, az FD füst érzékelő, a KF, ERGO, PEBBLE távadók, a HEDERA kültéri hang- és fényjelző vagy az ARIA kezelőegység. Az ARIA kezelőegységből és a HEDERA szirénából 8-8 tanítható egy SOL rendszerhez.

forrás:www.securifocus.com

Megjelenés kezdete: 2019.08.29.

Legolvasottabb híreink

Itt az Inim új távirányítója!

Bemutatjuk az Inim Pebble távvezérlő családot.

INIM Prime

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő, kimondott vagy kimondatlan mondatok ezek olyan személyektől, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen, vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni.

Az új INIM Previdia Compact tűzjelző központ

Az új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjai,  kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival.