Alien - a kezelő, amire a piac már régóta várt

 

Könnyen kezelhető, intuitív felületet biztosít

Az Alien magától értetődő működést kínál a  felhasználóknak. Minden ikon és szöveg nagy és jól látható, és minden funkcióról egyértelműen érthető, hogy mire való. A fejlett rendszer képes megmutatni a felhasználóknak a rendellenességek vagy riasztások/ hibajelzések legegyszerűbb kezelésének módját. Tehát a felhasználó az Alien világos és érthető utasításaival, minden helyzetben könnyedén megoldhatja a problémákat.

Az Alien egyesíti az automatizálást és a biztonságot. Elég megérinteni a kijelzőt, és máris hatástalanítja/élesítheti az egyes zónákat, vagy akár aktiválja az előre beprogramozott forgatókönyveket.

 

 

 

A grafikus megjelenítést illetően, a megjelenés nagyon hasonlít néhány, a piacon jelenleg legrangosabb okostelefonhoz. És az okostelefonokhoz hasonlóan az Alien széles választékot kínál a felhasználók számára, hogy megfeleljen személyes ízlésüknek és igényeiknek.

Az Alien 3 képernyő megjelenítési funkciót kínál,  ami lehetővé teszi a felhasználók számára a háttér testreszabását. Az integrált mikrofon- és hangszóróalkalmazás különféle hangfunkciókat kínál, például hangutasítást élesítési- és hatástalanítási mûveletekhez, rendszeresemény-bejelentõt és helyiség-telefon-összeköttetési lehetõségeket nagy épületek vagy házak közötti kommunikációhoz.

 

forrás:https://inim-riaszto.hu/

 

 

Megjelenés kezdete: 2020.03.10.

Legolvasottabb híreink

Itt az Inim új távirányítója!

Bemutatjuk az Inim Pebble távvezérlő családot.

INIM Prime

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő, kimondott vagy kimondatlan mondatok ezek olyan személyektől, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen, vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni.

Az új INIM Previdia Compact tűzjelző központ

Az új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjai,  kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival.